Το Τρόπαιο του Euro 2004, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος στο ΚΠΙΣΝ

28 Ιουν, 2019
Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, 15 χρόνια μετά τον ημιτελικό με την Τσεχία, το τρόπαιο του EURO 2004, θα βρίσκεται στο Walk of Fame των Legends 2004 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Aπό τις 6μμ έως τις 9μμ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το τρόπαιο του Euro 2004 και να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του Legends 2004 που θα βρίσκονται εκεί για να συνομιλήσουν με το κοινό, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα ενάντια στους Portugal Legends στη Ριζούπολη στις 4 Ιουλίου.

Επιπλέον, λίγο πριν την αναβίωση του τελικού της Λισαβόνας, δύο μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και Πρωταθλητές Ευρώπης με σημαντική παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για μια συζήτηση με τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Βασίλη Σαμπράκο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στις 12:00 στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ. Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη με προεγγραφή. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η ΑΜΚΕ «Champions for Life» έχουν συνεργαστεί για ένα αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 15 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004. Με το εορταστικό αυτό πρόγραμμα ξεκινά και επίσημα η δράση της ΑΜΚΕ «Champions for Life», που με τη στήριξη του ΙΣΝ, προσβλέπει στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού, της συνεργασίας, της άμιλλας και της χαράς της συμμετοχής.