Το ΙΣΝ στην χοροεσπερίδα «Club Christmas Tree Ball» του Madison Square Boys and Girls

04 Δεκ, 2017
Την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, το Madison Square Boys and Girls Club πραγματοποίησε την 51η του ετήσια χοροεσπερίδα «Christmas Tree Ball» στη Νέα Υόρκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του Madison Square Boys & Girls Club, συμπεριλαμβανομένων και εκπροσώπων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποστηρίζει με δωρεές τoυ το Madison Square Boys & Girls Club (MSBGC), στηρίζοντας προγράμματα και τη λειτουργία του οργανισμού, καθώς και το έργο της κατασκευής του Harlem Clubhouse.

Το MSBGC,το οποίο ιδρύθηκε το 1884, είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα μέλη του κινήματος Boys & Girls Club, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, μέσα από ένα ευρύ φάσμα παιδαγωγικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Η οργάνωση αναπτύσσει δραστηριότητες σε τέσσερις λέσχες και τρία σχολεία, σε ορισμένες από τις πιο αναπτυσσόμενες κοινότητες της Νέας Υόρκης, στις συνοικίες του Μπρούκλιν και του Μπρονξ.

Madison Square Boys & Girls Club Christmas Tree Ball Journal