Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών βραβεύει το ΙΣΝ

27 Απρ, 2017
Στο πλαίσιο εορτασμού της συμπλήρωσης 180 χρόνων από την ίδρυσή του, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων πολιτιστικού και επιστημονικού χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ανάμεσα στις προγραμματισμένες δράσεις, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017, διοργανώθηκε εκδήλωση προς τιμήν των Δωρητών και Ευεργετών του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση, βραβεύθηκε, μεταξύ άλλων, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την κοινωφελή του προσφορά και δράση. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ΙΣΝ ο κ. Γιώργος Αγουρίδης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Το ΙΣΝ έχει στηρίξει την εκπαιδευτική, επιστημονική και κοινωνική προσφορά του Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω πολλαπλών δωρεών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κεντρική ομιλία του ομότιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικολάου Αλιβιζάτου, με τίτλο:  «Χορηγική παράδοση και νέες προκλήσεις».