O Γύρος του Κόσμου του Renzo Piano σε 40 Ημέρες

27 Μαΐ, 2019
Ένα ταξίδι σε πέντε ηπείρους, 25 πόλεις και ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά έργα του Renzo Piano Building Workshop θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου, και για πέντε εβδομάδες, για τον απόφοιτο Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ, Ειρηναίο-Στυλιανό Παλαπάνη, έναν από τους έξι νικητές του Renzo Piano World Tour Award 2019, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Το ταξίδι θα ξεκινήσει στο Παρίσι, με δεκάδες ενδιάμεσους σταθμούς, μεταξύ των οποίων, την Αθήνα και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), και την Ουγκάντα, όπου ομάδα βραβευμένων θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του κέντρου αριστείας στην παιδιατρική χειρουργική, το οποίο κατασκευάζεται με δωρεά του ΙΣΝ. Τελευταίος σταθμός του γύρου του κόσμου του Renzo Piano θα είναι η Γένοβα, όπου εδρεύει ένα από τα γραφεία του Renzo Piano Building Workshop.

Το Renzo Piano World Tour Award 2019 διοργανώνεται από το Renzo Piano Foundation και η ελληνική συμμετοχή υποστηρίζεται για δεύτερη φορά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

*Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία αποκλειστικά αρμόδιο είναι το Renzo Piano Foundation.