In February 2016 the SNFCC Visitors Center moves to its permanent location
06 November 2015

In February 2016, the Visitors Center (VC) will relocate from the temporary building on the Esplanade where it currently operates, to the building that will permanently house the information point for the visitors, in the northeastern part of the Stavros Niarchos Park.

Designed by Renzo Piano, like the rest of the SNFCC, the new Visitors Center will offer the public the opportunity to view the construction site from an exciting new angle, just a few steps away from some of the project’s unique features, such as the Park, the Canal, the Library’s green roof, and the energy canopy.

The new Visitors Center will continue to offer the opportunity to learn about the technical details of construction, as well as about the SNFCC’s mission. Up until the SNFCC’s completion and delivery to the Greek State, the new VC will also host a variety of programs and activities for all ages, introducing the project’s future operation to the public.